avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Declaratia 394
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Declaratia 394

Buna ziua,
Pana in prezent am vandut marfa numai pe baza de facturi(si chitante) si existau corelatii intre decl. 300 si 394. Acum vindem si la persoane fizice pe baza de bon fiscal , iar acestea nu le mai inregistrez in 394, doar in 300. Ce corelatii mai exista intre 300 si 394 cand dai marfa si cu factura si cu bon fiscal?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 09:43, 25 Mai 2012
IN D 300 e vorba de randurile 17.1 si 27.1 in care sunt trecute doar facturile pentru persoanele juridice.Sumele din aceste randuri trebuie sa fie aceleasi cele trecute in D 394 la livrarile de bunuri/prestari de servicii efectuate (L-rd. 17.1) si respectiv achizitii de bunuri (A-rd.27.1) .:)
Ultima modificare: Vineri, 25 Mai 2012
ela david, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum corelez decontul 300 cu declaratia 394 ? eu_contabilul eu_contabilul Buna ziua, In trimestrul 1/2012 am avut o factura catre o persoana juridica platotoare de tva si declaratia 300 s-a corelat cu 394 (randul 17 din 300 cu ... (vezi toată discuția)
Decontul de tva vers.a2.02 Annamaria Bajko Annamaria Bajko BUna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu decontul de TVA , nu-mi vrea sa-mi dea rezultatul. Nu stiu cum functioneaza...Tot am incercat dar fara ... (vezi toată discuția)
Declaratia 300 Doina B Doina B Buna ziua! Cu scuzele de rigoare pt simplitatea intrebarii, nu-mi este clar ce trebuie sa trec la randurile 17.1 sub TOTAL TAXA COLECTATA, respectiv 27.1 ... (vezi toată discuția)