1996 martie am savarsir infractiuni pe raza jud HD si TM.sant prins in TM ,audiat,nu mi se elibereaza mandat de arestare.sunt trimis la deva,audiat si mi se emite mandat.in rechizitoriu HD sunt descrise si faptele din TM.se citeaza chiar si martori de acolo si un alt invinuit.se da sentinta definitiva dupa cateva luni.fac recurs...si astept.dupa atatea luni,cred ca vreo 4 apar si cei de la cercetari penale de la TM sa inchida dosarul.pentru acelasi lucru.ma eliberez conditionat.ma prezint la proces la TM si invoc autoritate de lucru judecat.se respinge.motivarea sentintei:de HD ati fost judecat pentru infractiuni savarsite in martie 1996,iar de noi,adica TM de infractiuni savarsite in decembrie 1996.decembrie 1996 eram in arest de 9 luni si am mai stat pana in aprilie 1997.deci martie 1996-aprilie 1997 am fost in arest.nu am evadat in decembrie 1996,deci nu aveam cum sa fac infractiuni in TM.fac recurs si eu si parchetul.eu la fel pentru autoritate de lucru judecat,parchetul pentru un obiect care nu s-a confiscat.al meu il respinge,al parchetului il admite.fac recurs la curte de apel...la fel imi respinge.ajung la concluzia ca nu s-a citit dosarul si s-a tratat cu superficialitate.de la un rechizitoriu gresit s-a ajuns aici.fac contestatie in anulare...se respinge.unul din judecatori care s-a pronuntat in sentinta curtii de apel timis,se pronunta si la contestatie in anulare.vine mandatul de arestare la deva.pe versoul mandatului iarasi:in fapt,inculpatul xxx in decembrie 1996 a savarsit in TM urmatoarele infractiuni.....ma aresteaza din nou....si ma eleberez din nou conditionat.fac recurs in anulare....primesc raspuns nu sunt motive....s-au acoperit unii pe altii.asa era atunci.mai pot face ceva acum?deci mai pe scurt 3 sentinte judecatorie,tribunal,curte,un rechizitoriu si un mandat de executare pe care apare ca am savarsit infractiuni la o data cand eram arestat.
In aces caz va trebui sa va fie dovedita vinovatia.
Nu uitati ca sunteti prezumat nevinovat.
Nu vad cum ati putea fi condamnat daca nu ati comis vreo fapta in penitenciar.