avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... comisia de disciplina in scoala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

comisia de disciplina in scoala

sunt pus in discutie in vederea cercetarii in comisia de disciplina din scoala.functionez ca invatator intr-o structura din cadrul pj-ului.in perioada 15-23 decembrie am fost in concediu medical.colega mea care este si responsabil de structura a notat elevii de la clasa mea si a incheiat mediile semestriale in locul profesorului de ed.fizica.ea este invatator ca si mine si nu preda aceasta disciplina la clasa mea.in ianuarie cand am revenit din concediu am adus la cunostinta verbal conducerii scolii de nenumarate ori acest fapt si ei nu au luat nicio masura.dupa mai multe provocari din partea ei am ajuns sa-mi fac singur dreptate si i-am aplicat "metodic" o injuratura in prezenta unui coleg martor.acum trag ponoasele eu ptr.ca nimeni nu mi-a auzit necazul.am fost chemat in data de 26 ianuarie in cabinetul directorului unde spre intimidarea mea a fost chemat si un domn politist, sotul unei doamne inv. sub pretextul ca am fost reclamat ptr injurii. in data de 13 feb am fost denigrat ptr fapta mea in Consiliul profesoral,pe 16 feb am depus o cerere in care am spus toata tarasenia.astazi 22 feb,am aflat ca s-a constituit Comisie de disciplina ptr." fapta mea mareata" .am citit in codul muncii si am vazut ca in termen de 30 de zile trebuiau sa ma cerceteze si sa ma sanctioneze.aproape ca au trecut !!mai e valabil?ceea ce a savarsit colega mea nu se sanctioneaza in niciun fel? comisia s-a constituit in urma cererii mele din 16 feb,nu in urma cererii ei din 26 feb. ptr ca eu am spus ca o sa fac o reclamatie si la inspectorat. e valabila actiunea lor?ce trebuie sa fac?iau avocat sau e depasita de termen actiunea lor?

Alte discuții în legătură

Cadru didactic contestat de părinți minanika minanika Am o colega invatatore de care parintii sunt foarte nemultumiti, au depus la director diverse reclamatii, au fost luate masuri> inspectii, comisie de ... (vezi toată discuția)
Profesor sancționat disciplinar. mă puteți ajuta să stabilesc legalitatea deciziei consiliului de administrație? ana_maria_ ana_maria_ Sunt profesor la o scoala si am primit in consiliul de administratie o decizie prin care sunt sanctionata disciplinar si care imi afecteaza intr un mod negativ ... (vezi toată discuția)
Comisie de ancheta constituita ilegal mariacapraru mariacapraru In luna aprilie 2014 am fost anchetata pe nedrept (pentru ca foloseam cuvinte din limba engleza la ora si nu am voie sa fac asa ceva, spune profesoara de ... (vezi toată discuția)