avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Consumul '' Patriotic '' sau '' CUM ne taiem ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Consumul '' Patriotic '' sau '' CUM ne taiem creanga de sub NOI ''

OARE mai suntem sau nu '' Patrioti '' ?? MAI cumparam produse romanesti ....... cele care mai sunt ......... ?? Sau ne-au cotropit otravurile
'' Imperialiste '' ?? Frumos ambalate si agresiv promovate !
Ne vaitam de starea economiei noastre ........... aia '' plapanda '' care abia mai sufla . Dar noi o Ajutam ??? Cu CE ?
Cu ........ MAI nimic !!
Eu unul fac eforturi sa o ajut ! Ma straduiesc sa cumpar NUMAI de la comercianti romani ........ Evit sa '' umplu '' buzunarele vest europene
din hiper & super market - uri cu nume '' Deochiate '' !
DACA am proceda Toti asa am mai da o gura de '' oxigen '' unor
oameni care se chinuie sa inoate printre '' rechinii '' vest europeni
veniti pe aici la '' capatuiala '' !!!
CAND vom realiza ca singuri ne sapam '' groapa '' alegand marfuri
dubioase & ''' Pirat '' respinse cu scarba de Europa in
paguba economiei noastre ........... atunci poate vom trai UN PIC mai bine !!
Gandeste Romaneste !! Alege Romaneste !!


Aveti dreptate domnule Adrian pentru ca si eu am intalnit agricultori care mai pun diverse chimicale/ingrasaminte ca sa iasa leguma mai frumoasa si mai mare si sa arate bine cand o vand in piatza. Poate si din acest motiv prefer gospodariile care produc pentru consumul personal si pentru prietenii de la oras pe care ii iubesc :). Asa ca prietenii de la oras, au nu au treaba, mai cumpara si ei cativa saci de porumb pentru gaini, ceva sfecla si dovleci pentru porci si asa au pe masa pasarea sau porcu' curat hranit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie home made montemir montemir Intentionez sa deschid un magazin home made, cu produse alimentare .Ce prevede legislatia in vigoare ? Ce autorizatii sunt necesare ? Ce contabilitate se tine ... (vezi toată discuția)
Care sunt condițiile legale în care pot vinde produse alimentare făcute cu materie primă producție proprie? AndreiPro AndreiPro Buna ziua, Care sunt conditiile legale prin care pot oferi mancare cu produse din propria curte: gradina de legume(zarzavat, suc de rosii, salate etc.), ... (vezi toată discuția)
Pfa sau atestat de producator + carnet de comercializare? iignat iignat Buna ziua! Am mare nevoie de ajutorul vostru In primavara aceasta as vrea sa deschid o mica afacere, o gradina de legume crescute eco ( fara certificat ... (vezi toată discuția)