avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... citatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

citatie

Buna seara! Am primit o citatie la proces, eu fiind chemat in calitate de intervenient. In urma cu 2 ani am lovit o masina in parcare, am mers la politie si am anuntat, iar apoi am dat asigurarea mea persoanei a carei masina am lovit-o. Firma de asigurari la care eu aveam RCA-ul nu a platit despagubirile celeilalte firme, si ca urmare cea din urma a actionat in judecata. Eu trebuie sa ma prezint la proces? Trebuie sa fiu reprezentat de avocat sau am vreo implicare in acest proces?
Procesul se desfasoara in Bucuresti, iar eu sunt din provincie si nu crred ca as putea ajunge.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 23:38, 22 Februarie 2012
Este recomandat sa fiti prezent la proces sau macar sa trimiteti o intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost citat ca intervenient fortat dupa 2 ani de la o usoara tamponare ovidiu_xxl2006 ovidiu_xxl2006 Buna seara.Se pare ca dupa 2 ani de la accidentul(sau ma rog mica tamponare) dupa care am fost sanctionat cu amenda contraventionala si permisul luat pe 2 ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca astra- accident minor mariabondar136 mariabondar136 Buna ziua, In urma cu un an am avut un accident minor , rezolvat pe cale amiabila.Eu am fost de vina. Aveam asigurare RCA la ASTRA. Masina avariata de mine ... (vezi toată discuția)
Ref despagubire rca elena_aldea05 elena_aldea05 Buna ziua. Hai sa incep sa va povestesc problema mea, poate ma poate ajuta si pe mine cineva. In decembrie 2011, imi vine acasa de la politie cum ca as fi ... (vezi toată discuția)