avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturile si obligatiile clientului reprezentat de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturile si obligatiile clientului reprezentat de avocat

Buna seara. Daca sunt reprezentat de avocat pot totusi sa merg la arhiva si sa cer studierea dosarului si al meu si al celeilalte parti ? ( V-as ruga sa argumentati). Daca sunt in contratimp cu avocatul meu si ma prezint totusi in sala iar judecatorul ma cheama si imi pune intrebari care sunt consecintele pt proces si pt avocatul meu ? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daia , utilizator 19:49, 23 Februarie 2012
1.Puteti studia dosarul cauzei chiar daca nu sunteti reprezentat de un avocat.Mergeti la arhiva -civila sau penala,dupa caz-cu c.i. si solicitati studierea dosarului in care sunteti parte.
2.In acest caz,solicitati instantei de judecata amanarea dosarului la a doua strigare.
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2012
andymaurul, utilizator
Multumesc dar cred ca nu am fost prea explicita: am avocat. Dar mi-a spus ca nu ma pot duce in lipsa lui la arhiva pt a studia dosarul deoarece ii creez probleme la judecatorul de caz. Nu cunosc bine regulile si vroiam o confirmare sau infirmare. O zi buna.
Are ceva de ascuns.Este aberanta ideea sa.
Multumesc. Raspunsul dvs imi aduce deja multe semne de intrebare sub alte aspecte ale situatiei in care ma gasesc. Incepusem sa am si eu dubii dar necunoscand bine regulile cred ca sunt tratata de ignoranta. Si asa cazul nu este destul de usor. Va trebui sa hotarasc repede ce este de facut. Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studiu dosar cerebel33 cerebel33 Buna ziua, in calitate de parat intr-un dosar civil,am mers de nenumarate ori la arhiva judecatoriei unde se afla dosarul si nu am putut sa-l studiez pe motiv ... (vezi toată discuția)
Dosar judecatorie clucer clucer Buna ziua, cum se procedeaza daca as dori sa vad ce contine dosarul depus de avocat la judecatorie?poate fi solicitat spre lecturare si de catre ... (vezi toată discuția)
Dosar pe rol mihaimarius mihaimarius buna ziua, ma numesc mihai marius si am si eu urmatoarea problema: doamna avocat a depus la tribunal un dosar pentru partaj si uzucapiune; pe siteul ... (vezi toată discuția)