avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Activitate fara contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Activitate fara contract

Am acceptat oferta de a fi lector intr-un program de formare profesionala si am inceput activitatea de doua saptamani, fara insa a avea un contract semnat. Nu stiu cu cat voi fi platita si cum se va face plata orelor prestate.
Directorul de program mi-a comunicat ca se va semna un contract la sfarsitul cursului.
Este legal acest lucru?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Burchiu_Alberto , utilizator 10:30, 23 Februarie 2012
normal ca nu este legal

ce nu cred ca poate intelege cineva cum ati acceptat sa incepeti sa faceti o activitate fara sa stiti ce cum si cati bani primiti , decat in cazul in care vreti sa o faceti gratis , caz in care bineinteles nu are rost sa va mai puneti problema platii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect posdru hazi hazi Suntem un ONG care am avut calitatea de partener in cadrul unui proiect strategic POSDRU. ONG-ul este autorizat ca formator si a prestat activitatea de formare ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora - se poate cu cim ? dracsenei dracsenei Un functionar public, care nu lucreaza intr-o institutie de invatamant, doreste sa lucreze ca lector intr-un proiect Phare in cadrul unor cursuri de formare ... (vezi toată discuția)
Consiliere profesionala adrianc32 adrianc32 Buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca e obligatorie consilierea profesionala si testarea psihologica pt inscrierea la curs formare profesionala la ajofm daca ... (vezi toată discuția)