as dori sa stiu care este probabilitatea ca unui tata, cu domiciliul in Belgia, de a i se acorda drept de vizitare minor cu luarea acestuia din urma in strainatate. Divortul s-a pronuntat in 2009, pe cand minorul avea 1 an. Tatal nu a cerut drept de vizitare si nici nu i-a fost refuzat contactul cu minorul sub orice forma. Frecventa cu care a efectuat vizite minorului a fost 1 data pe an/cateva ore, desi i-a fost permis sa petreaca cate zile doreste la domiciliul meu si al minorului, fiind gazduit de noi.
Dupa anii acestia, mama are o noua relatie, copilul este foarte atasat de partenerul acesteia.
Tatal intenteaza brusc proces de vizitare minor cu dreptul de a lua copilul in Belgia mai multe saptamani, cel putin 3 consecutiv.
Copilul nu doreste acest lucru, este foarte atasat de mama si desi i-am explicat ca este posibil ca tatal lui sa il ia, plinge si este speriat.
Avand in vedere raportul tatalui cu minorului, inconsistenta acestuia in fapt, care este posibilitatea sa obtina acest lucru?
Este in interesul suprem al minorului aceasta ruptura brusca de mama sa, pe o perioada de timp relativ mare si la o distanta atat de mare de casa?
sa inteleg ca nu v-ati judecat pe fond...
si OP vi l-a judecat aceesi judecatoare? este contrar Regulamentului ....CSM s-a pronuntat in sensul ca este o antepronuntare...
schimbati avocatul, face eventual plangere la CSM ca nu a fost repartizat aletoriu dosarul...si faceti-va PROBATORIU.
Dna Avocat, ne confundati :). Eu sunt cea cu 3 dosare, iar onorariul platit de mine a fost cu muuuult mai mare pana acum decat al Dnei Martonze. Pentru ca din salariul meu si din pensia de intretinere a minorului intretin un copil, pe bunica pensionara care are grija de copil dupa ce pleaca de la gradinita pana ajung eu la sv, mi-am facut credit la banca. Asta pentru ca minorul sa isi duca in continuare viata materiala in acelasi echilibru, ca si cum nimic nu s-a intamplat. Intre timp au fost Craciunul si ziua de nastere, deci mi-era absolut imposibil sa mentin echilibrul financiar in conditiile a 3 dosare. Dar astea sunt aspecte care nu l-au interesat pe tatal copilului, care NU isi plateste avocatul cu niciun leu, intrucat este prieten de familie cu avocata.
Dosarul de micsorare a pensiei de intretinere a fost o mizerie sinistra, in care m-am aparat singura. Am fost avocatul dreptului copilului meu si am castigat. Cererea i-a fost respinsa ca neintemeiata .... de catre o alta judecatoare decat cea care i-a acordat programul de vizitare cerut si in curand custodia comuna.
As fi fericita daca ar fi o antepronuntare.
A fost aceeasi judecatoare.
Am schimbat avocatul, o avocata noua in oras, deci inca nu e prietena cu restul, sper.
[ editat- offtopic] Asa cum o cunosc de cateva zile, isi da interesul.
formulati o cerere de recuzare ...se taxeaza cu 4 lei si timbru de 0,3 pe acest motiv.
mergeti in audienta la presedintele instantei, faceti plangere la inspectia CSM cum v-am spus ....sunt multe de facut
offtopic- puteti folosi mesageria privata, multumesc