o expertiza asupra capacitatii parentale?
Va rog sa ma lamuriti, poate o voi face.
Reclamatii la Politie sau IML nu avem, nu ne-am gandit ca ar fi importante atunci cand s-au intamplat, daca as putea intoarce timpul inapoi, am sti cum sa procedam...
La prima "corectie", mama era gravida, la a doua, proaspata lauza si in camera copilului.
Despre violenta, avem doar declaratiile martorilor
indirecti, fiindca s-au intamplat noaptea, la domiciliul mamei.
La psihiatru si la neuropsihiatrie am fost, dar de bunavoie, nu la solicitarea instantei.
Declaratii notariale nu aveam pentru ce sa am.
Am cerut procura pentru pasaport minor, a refuzat, dar verbal, de mai multe ori, cand i-am cerut in scris, n-a raspuns, deci nu exista un refuz in scris.
A fost invatat cum sa preconstituie probe:
-scriere de mailuri politicoase, cu "Dragele mele, pupici la copilas", ce dor mi-e de copil, etc.,
apoi telefoane peste telefoane, urmate de mailuri cu "Sabotezi relatia tatalui cu copilul si ii faci rau, e interesul major al copilului....",
apoi mailuri cu solicitare de deschidere cont pentru a contribui la cresterea copilului, dar nu a trimis luni de zile nici un leu
-si-a adus martor, fara a anunta in prealabil, la intalnirea din parc cu copilul
-in intampinarea de la incredintare, a insirat fel de fel de minciuni, in care spunea ca nu e lasat sa vada copilul-desi, la proba cu martori, toti martorii lui au confirmat ca s-au intalnit pe strada, cu tata, mama si minor
-a cerut "vizita minor" prin OP fara citarea partilor, mintind ordinar, demonstrabil, ca nu e lasat sa-si vada copilul la aniversare, dar el nici macar
nu a solicitat aceasta intalnire de la mama, in plus, a indicat o adresa pentru vizita minor la o adresa unde n-a locuit niciodata, etc...
-a facut reclamatie la DGASPC ca este impiedicat sa vada copilul, chiar atunci cand, intr-un sejur de 10 zile, a avut 5 intalniri a 2 ore cu copilul si si-a adus si martor la intalnire
-si-a luat CIC , dar dupa 4 luni a parasit tara, a luat indemnizatia, dar n-a contribuit cu nimic pentru copil
La proces, martorii lui spun ca au vazut cum a cumparat pampersi si jucarii, ca nu e lasat sa se joace linistit cu copilul, ca nu este lasat copilul la telefon, etc.
V-am spus, e o MIZERIE tot ce se intampla si noi, in loc sa ne ocupam de copil, cautam sa ne demonstram adevarul.