care ar fi modelul de contract adecvat intre un pfa si srl, in cazul in care aceeasi persoana este si pfa si administrator unic in srl. ideea este ca pfa-ul este autorizat pentru un anumit tip de serviciu, in timp ce srl-ul nu. prin urmare pentru a putea factura acelasi serviciu si de catre srl, intre cele doua ar trebui sa existe un contract.multumesc anticipat pt raspuns.
Nu.
SRL-ul nu poate factura decat prestarea de activitati pentru care este autorizat.
Consider ca mai degraba aveti nevoie de o completare a obiectului de activitate a SRL-ului.
inteleg ce vreti sa-mi sugerati. nu est vb de codul caen, ambele entitati au acest caen, este vorba de o autorizatie (de la ISU) specifica tipului de serviciu prestat pe care pfa-ul a obtinut-o deja.
Eu as incerca o forma de asociere in participatie conform noului cod civil art. 1949-1954, iar reglementarea fiscala a acestui contract sa respecte prevederile din Codul fiscal art. 28 si art. 86 si Normele de aplicare a Codului fiscal( pct. 184-189). Cred ca este inutil sa va spun ca pentru intocmirea unui asemenea contract trebuie sa apelati la serviciile unui avocat. Succes!
va multumesc pentru sugestie. recunosc ca nu-mi sunt cunoscute articolele enumerate de dvs. in consecinta voi cerceta aceste articole.
o seara faina va doresc,