avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Exista colaborare pf-pf?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Exista colaborare pf-pf?

scuze,revin cu un alt titlu sb pentru ca probabil nuam fost destul de explicita.As dori sa colaborez cu o croitoreasa eu fiind un creator de modele si m-ar interesa cum pot face asta legal fara a-mi deschide pentru inceput un srl
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 19:14, 17 Martie 2012
Atata timp cat respectiva colaborare inseamna prestare de serviciu remunerata, legal nu se poate face decat constituind o "firma" (PFA, II, SRL, etc).
Parerea mea este ca puteti sa faceti un contract de asociere in participatie in conditiile art. 1949-1954 din noul cod civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si srl alina_dediu alina_dediu care ar fi modelul de contract adecvat intre un pfa si srl, in cazul in care aceeasi persoana este si pfa si administrator unic in srl. ideea este ca pfa-ul ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa + asociere Angel06 Angel06 Buna ziua.Sper ca ma puteti ajuta cu un raspuns.Doresc sa deschid un magazin in colaborare cu o alta persoana.Am dori sa facem un Pfa,dar am inteles caci in ... (vezi toată discuția)
Contract colaborare bobiro bobiro Buna ziua, sunt din Baia Mare si am o intrebare, la care caut raspuns de o luna...Un SRL mi-a propus un contract colaborare. Eu, in calitate de prestator ... (vezi toată discuția)