avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... corectare nume in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

corectare nume in revisal

In revisal avem a salariata al carei nume a fost trecut gresit de catre persoana care se ocupa inainte de acest program, s-au inversat 2 litere la nume. Cum procedam pentru a corecta numele persoanei respective??
Modificare sau corectie? Care sunt pasii??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 23 Februarie 2012
Faceti o corectie (eroare materiala).
Se face corectie in acest caz ... Orice corectie a erorilor survenite in completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunostinta de acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gresala de salariu in revisal institutiepublica institutiepublica Din gresala am trecut la doua salariate un alt salariu.Adica in loc de 1019 am trecut 1119.Am si trimis programul cu aceasta gresala...Ar trebui sa corectez si ... (vezi toată discuția)
Cim incetat eronat in revisal madylumy madylumy Buna seara! In data de 9 Februarie, am incetat un contract de munca gresit..al altui salariat. Am observat acest lucru dupa o luna. Am alunat incetarea din ... (vezi toată discuția)
Cim determinat in cim nedeterminat ContSters394407 ContSters394407 Buna ziua, Salariatul x are contract pe perioada determinata pana la data de 05.01.2017 . La data de 27.09.2016 am dori sa il facem in nedeterminat . ... (vezi toată discuția)