avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... prestatie tabulara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

prestatie tabulara

Buna.In anul 2008 am cumparat 9500 mp respectiv 8500 mp,cu contracte de vanzare extratabular,avand titlurile de propietate in original si au ramas la mine.Am inregistrat terenurile la primarie si platesc impozit din 2008 pe ele.Cand am cerut la inginerul topograf angajat al primariei sa imi arate amplasamentul a spus caci nu are unde sa mi-l dea fiind la scara 1/10000.Ce tip de actiune ar trebui sa incep sa pot sa intru in posesia terenului.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 14:15, 1 Aprilie 2012
Sunteti in poseia incheierii de respingere a cererii adresate catre OCPI ?
opci nu mi-a primit schita topografica, deoarece nu a fost vizata de primarie
ca sa mi se dea terenul cumparat dupa titlu de propietate trebuie sa cer in instanta daca ei nu vor sa-mi dea terenul
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2012
goina4444, utilizator
Pe baza titlurilor de proprietate in original va puteti intabula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de retrocedare, lipsa schita de amplasament Razvan Petrescu Razvan Petrescu Mentionez ca tatal meu detine printr-un certificat de mostenitor lasat de bunicii mei titluri de proprietate a unor terenuri intravilane in suprafata extrem de ... (vezi toată discuția)
Actiune rectificare titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI am depus in ... (vezi toată discuția)
Despre titlu de propietate gabitzu1ro gabitzu1ro Buna. Un vecin de al meu in varsta de 72 ani are contracte de vanzare cumparare cat si titlu de propietate in urma tranzactiei de vanzare-cumparare de catre ... (vezi toată discuția)