avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... accesare fonduri europene-apicultura
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

accesare fonduri europene-apicultura

buna ziua,
sunt apicultor am 32 de ani si am 30 stupi, as dori sa accesez fonduri europene pt.albine dar nu stiu de unde sa incep.
stupii sunt inregistrati in registrul agricol la primaria apartinatoare.Nu cunosc criteriile pe care trebuie sa le indeplinesc decat partial.
sper ca cineva ma va putea indruma
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 12:19, 23 Februarie 2012
cititi ghidul masurii 141 din PNDR la adresa:
[ link extern ] /
de unde veti afla si restul conditiilor pe care sa le indepliniti.Pentru aceasta masura se preconizeaza deschiderea apelului la 1.iunie 2012.
[ link extern ]
poate va este de folos si:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce documente trebuie pentru deschiderea unor afaceri eagle_free eagle_free Buna ziua. As dori sa stiu si eu ce documentatie trebuie pentru deschiderea urmatoarelor afaceri (ma refer la documentele infiintarii ca persoana fizica sau ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene grosugica grosugica Care sunt etapele de urmat pentru obtinerea de fonduri europene nerambursabile, in vederea infiintarii unei livezi? Trebuie neaparat sa am o calificare in ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene oanalorena oanalorena pt.infiintarea unui atelier optica ca pfa pot accesa fonduri ue -in mediul rural (vezi toată discuția)