avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O intrebare,va rog!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O intrebare,va rog!

Am o casa care nu este inca intabulata,as dori sa stiu ce documente am nevoie pt a o vinde asa cum e,neintabulata?!Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: nicoll31 , utilizator 18:00, 11 Noiembrie 2008
Daca imobilul nu este intabulat, nu il puteti vinde.Puteti doar sa incheiati, eventual, o promisiune de vanzare-cumparare, efectuati intabularea imobilului si apoi perfectati actul de vanzare-cumparare in forma autentica.
Dar titlul legal pe casa care este? De ce nu puteti efectua intabularea?
inca nu am facut receptia finala!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notare litigiu in cartea funciara victoria75 victoria75 Intentionez sa notez un litigiu in cartea funciara (litigiul este deschiderea procedurii insolventei si rezolutiunea antecontractului de ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren fara cadastru si intabulare messsi messsi Care sunt metodele prin care se poate cumpara un teren fara cadastru si intabulare ? (vezi toată discuția)
Doresc să cumpăr un teren intravilan în rural, dar nu are decât acte de proprietate. pot să fac eu, ulterior, cadastrul și intabularea? karina silvia karina silvia Buna ziua ! Doresc sa cumpar de la cineva un teren intravilan in rural. Are doar succesiunea. Pot ulterior sa fac eu cadastrul si intabularea Cum ... (vezi toată discuția)