avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cerificat medico legal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cerificat medico legal

Popate fi eliberat un certificat medico legal ulterior comiterii faptei,daca exista dovezi ale agresiunii, si de asemenea existav zilele de acordare de ingrijiri medicale? Exista fotografii,acte medicale ,fise de la spital,procesul verbal de la politie etc
Cel mai recent răspuns: leusan , utilizator 23:52, 25 Februarie 2012
Medicul legist trebuie sa constate el insusi daca exista leziuni si sa aprecieze gravitatea lor, modul in care crede ca au fost provocate, etc.Pe baza altor acte medicale, emise de alte cadre medicale, acesta nu poate elibera certificat medico legal.
Orice certificat medico-legal este emis de un medic legist in urma consultului si constatarilor sale.
Muyltumesc. M-am interesat si se poate in termen de 30 de zile pe baza actelor medicale (internare, foi de prezentare),

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medico-legal jifcupetrisor jifcupetrisor am fost victima unei agresiuni si doresc sa stiu cum pot obtine un certificat medico legal.precizez ca sunt din provincie (vezi toată discuția)
Abuz in familie bebito&bebita bebito&bebita daca am facut o plangere la politie impotriva sotului pentru violenta si apoi obtin si certificat medico-legal , pentru alta violenta , ce se intampla ? (vezi toată discuția)
Cui profita comotia cerebrala? suparattul suparattul Cand se produce o lovitura puternica in fata, de regula se produc fracturi ale piramidei nazale, mandibulei,etc. In acelasi timp se produce si comotia ... (vezi toată discuția)