avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil pentru mama avocat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil pentru mama avocat

A aparut ceva nou in privinta indemnizatiei de crestere a copilului de pana la 2 ani(optional 1 an)?
Eu stiu asa....
1. Baroul acorda undeva la 600 lei lunar, pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani, cu conditia sa fii suspendat , si sa ai minm 12 luni de la inscriere ca avocat , cu cotizatii integral achitate
2. Statul , suplimentar mai acorda in functie de veniturile pe ultimele 12 luni inainte de nasterea copilului - fie intre 600-1200 lei pt. 2 ani (75% din veniturile mentionate , ramase dupa impozitare) , fie 1200-3400lei pt. 1 an (deci75% din veniturile mentionate)
Gresesc cumva?
As fi recunoscatoare pt. orice informatie noua
Cel mai recent răspuns: abby , utilizator 19:13, 23 Februarie 2012
nu sunt sigura daca se acorda indemnizatia de 600 lei pe doi ani sau in functie de cum se opteaza la stat...ca nu vad cum la stat sa ai un an si la Barou doi...ce faci celalat an...traiesti di n 600 lei?
in rest cred ca este corect...din ce am auzit si eu
ba da, cred si eu ca dupa cum se opteaza la stat se solicita ca perioada si de la Barou

intrebasem asta pt. ca un salariat de la Barou zicea ceva de venituri cumulate de 600 plus 600 maxim ceea ce nu cred ca e nici normal, si nici real -ca informatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere pfa in perioada ccc NedelcuDiana18 NedelcuDiana18 Buna seara. Am o nelamurire...daca sunt in CCC pana la 2 ani imi pot deschide un Pfa in aceasta perioada? sau sa optez pt 1 an si apoi sa il infiintez? optand ... (vezi toată discuția)
Durata ccc in 2011 elena 79 elena 79 MA POATE LAMURI SI PE MINE CINEVA CAT ESTE CIC IN 2011(MA REFER LA DURATA LUI,STIU CA SUNT 2 VARIANTE)?MULTUMESC! (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil muadib muadib buna ziua. in contextul in care doresc sa am un copil, as vrea sa ma edific asupra urmatoarelor lucruri: - continuitatea in munca inseamna a plati ... (vezi toată discuția)