Buna ziua am si eu niste nelamuriri, am avut de curand un proces pentru taxa de poluare, pe care l-am castigat, m-ar interesa urmatorii pasi pe care trebuie sa ii fac dupa ce imi vine acasa decizia tribunalului
Asteptati sa vedeti daca in termenul legal se promoveaza o cale de atac impotriva hotararii. Daca nu, investiti sentinta cu formula executorie si depuneti la organul fiscal cerere de restituire a taxei, anexand si copie dupa hotararea ramasa definitiva si irevocabila.
eu nu am platit acea taxa, am actionat in instantza sa-mi imatriculez masina fara sa platesc taxa si am castigat, pe mine ma intereseaza ce trebuie sa fac dupa ce vine hotararea acasa unde va mai trebui sa merg k sa o imatriculez
Dupa ce hotararea instantei de fond devine irevocabila,aveti dreptul sa solicitati instantei de judecata sa dispuna investirea cu formula executorie,dupa care desfasurati procedura traditionala de inmatriculare vehicul
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Recuperare taxa auto
smart28
Buna seara. In iulie 2007 am luat o masina din Germania si am inmatriculat-o in tara platind o taxa de prima inmatriculare de aprox. 1250 lei. Intre timp ... (vezi toată discuția)
Taxa auto
adi_09
Am castigat pe fond procesul privind restituirea taxei auto. Acum astept sa imi vina hotararea acasa si sa vad daca ANAF va face recurs. Daca nu va face recurs ... (vezi toată discuția)