avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Taxa auto
Discuție deschisă în Executare silită

Taxa auto

Am castigat pe fond procesul privind restituirea taxei auto. Acum astept sa imi vina hotararea acasa si sa vad daca ANAF va face recurs. Daca nu va face recurs acea hotarare este executorie se poate pune in executare sau trebuie investita cu formula executorie de catre tribunal ?
Ultima modificare: Duminică, 7 Octombrie 2012
adi_09, utilizator
Cel mai recent răspuns: adi_09 , utilizator 12:58, 12 Octombrie 2012
dupa ce devine definitiva si irevocabila fie prin solutionarea recursului, fie prin neatacarea in termen cu recurs veti putea cere investirea cu formula executorie instantei de fond (investirea este necesara ptr. executare)
Ultima modificare: Duminică, 7 Octombrie 2012
Alin Gon, Avocat
si ce trebuie sa atasez cererii de investire ?
-un exemplara in copie de pe hotarare (ori cea comunicata ori o copie de la dosar)
-dovada achitarii unei taxe de timbru in valoare de 4 lei
-un timbru judiciar de 0.15 lei

Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare hotarire ioanandrei ioanandrei Stiu ca o hotarire data in prima instanta intr-un proces comercial, este executorie de drept(deci nu trebuie investita cu formula executorie ) si nici nu ... (vezi toată discuția)
Obtinere executare silita pasi Noname2011 Noname2011 Am inteles ca ptr executarea silita este nevoie de hotararea definitiva, irevocabila a instantei de fond si investita cu formula executorie. Toate aceste ... (vezi toată discuția)
Am castigat recursul! cum obtin copia dupa hotarare? chitzul chitzul Am castigat recursul pentru amenda de la politia rutiera. De la Informatii Sectia ix am fost plimbat la registratura, de acolo la arhiva, la arhiva m-au trimis ... (vezi toată discuția)