avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incompatibilitati ale functionarului public
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incompatibilitati ale functionarului public

As vrea sa stiu, daca prestarea unor servicii pe baza unui contract de colaborare cu o societate comerciala sau cu o asociatie este sau nu considerata incompatibilitate a unui functionar public, in baza legii 161/2003. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 11 Noiembrie 2008
Functionarii publici nu pot detine alte functii si nu pot desfasura alte activitati, remunerate sau neremunerate, in cadrul regiilor autonome, societatilor comerciale ori in alte unitati cu scop lucrativ, din sectorul public sau privat, in cadrul unei asociatii familiale sau ca persoana fizica autorizata.
In speta, este situatie de incompatibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. doresc sa va intreb, am un srl la care sunt administrator ... Pop Claudia92 Pop Claudia92 Buna seara. Doresc sa va intreb, am un Srl la care sunt administrator si doresc sa ma angajez în administrația publică. Intervine conflictul de interese ... (vezi toată discuția)
Functionari publici in asociatii. Iohanat Iohanat Un functionar public poate face parte din Consiliul director al unei asociatii? (vezi toată discuția)
Un functionar public - salariat inginer agronom al unei directii judetene pentru agricultura poate avea o asociatie familiala? cristina/BZ cristina/BZ Un salariat inginer agronom al unei Directii Judetene pentru Agricultura poate sa se asocieze familial pentru comercializarea de produse fito-sanitare? Am o ... (vezi toată discuția)