avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sunt amenintat si agresat de catre recuperatorii de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sunt amenintat si agresat de catre recuperatorii de credite !

In urma cu cativa ani am facut un credit pentru bunuri personale , pentru nepotii mei ! Aflandu-ma in imposibilitate de a plati , in fiecare zi sunt sunat de minim 3 ori pe telefonul fix si pe cel mobil , unde acei recuperatori de credite ma agreseaza zi de zi la telefon ! Mentionez ca eu nu mai pot plati acele credite , primesc zi de zi mesaje , plicuri prin posta cu amenintarea executorului judecatoresc ! Valoarea creditului a fost de 2000 ron dar cu penalizari a ajuns la 5000 ron ! Nu este o suma foarte mare ! Locuiesc intr-un imobil inchiriat , in scrisorile cele primesc se mentioneaza ca va veni la domiciliu executorul judecatoresc si va incepe executarea si in lipsa mea ; Intrebearea mea este : poate intra executorul judecatoresc atata timp cat imobilul este inchiriat ? Am doar o pensie de 700 ron ! Ce solutii pot fi luate impotriva mea ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 21:19, 23 Februarie 2012
...eventual poprire , un procentaj din pensie ,pana la recuperarea creantei
s-ar putea sa stie ca nu prea au ce sa va ia si de aceea va si amaneinta...poate faceti rost de bani de undeva....mai mult decat sa va puna poprire pe o suma din pensie nu au ce face...altfel faceu pana acum.
In speta data nu pot decat sa va retina 1/3 din pensie,aceasta in cazul in care nu exista si alti creditori.Ignorati telefoanele lor.
Ok , dar la oprirea din pensie , se tine cont de faptul ca eu cu acei 700 ron pe langa cheltuielile de intretinere , sunt bolnav de ceroza hepatica gradul III, si practic daca mi se face oprire pe pensie eu nu mai pot supravietui ? Exista vreo procedura prin care eu pot sa i impiedic sa faca acest lucru ? Multumesc anticipat !
Nu,in cazul popririi nu se va tine cont de aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre poprire gheorgheangelica gheorgheangelica Va rog sa ma lamuriti daca in urma adresei de infiintare a popririi, tertul poprit ( casa pensiilor) comunica executorului judecatoresc venitul din pensie al ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie pentru cheltuieli de judecata si onorariu avocat ale2012 ale2012 buna seara.anul trecut la soacra i sa ridicat oprirea pe pensie la care o avut oprire din 2013.acuma ai venit o hartie de la firma de recuperatori ca are de ... (vezi toată discuția)
Notificare prealabila inceperii executarii silite dupa 8 ani marysa_2u marysa_2u am facut un credit in 2004,am platit pana in 2005 ....dupa multe scrisori si amenintari de la o KSI azi am primit notificarea de la ei cu timbru fiscal de ... (vezi toată discuția)