avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Introducerea juratilor
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Introducerea juratilor

Credeti ca introducerea juratilor in procesele din salile de judecata ar schimba deciziile aberante luate de unii magistrati? Cu ce ne-ar putea ajuta forma aceasta de judecata in luarea deciziilor?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 21:17, 23 Februarie 2012
Ar fi un dezastru pentru justitie introducerea juratilor.

Aceasta forma de judecata ar putea fi eficienta dar peste ceva ani cand ,probabil, societatea romaneasca va evolua .
Ultima modificare: Joi, 9 August 2012
Ares-3, moderator
Personal nu cred ca ar fi o solutie.Solutia ar fi eliminarea "uscaturilor" din sistem si inlocuirea lor cu juristi competenti testati intr-un mod corect .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coruptia si curtile cu jurati. ar fi o solutie pentru eradicarea coruptiei in romania? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Coruptia si curtiile cu jurati. Ar fi o solutie pentru eradicarea coruptiei in Romania? Aceasta este intrebarea... Ce parare aveti? (vezi toată discuția)
Schmibarea modului de admitere la inm avocat33 avocat33 Daca ar fi sa schimbati ceva in admiterea la INM ce anume ati introduce si ce anume ati scoate? :D astept opinii:D (vezi toată discuția)
Cum vedeti o astfel de situatie ? justitia este indepedenta sau comandata politic? Manole Dumitru Manole Dumitru Personal am aparat interesele unei Societati Comerciale in instanta, la fond am avut castig de cauza, pe drept intern si invocand si dispozitii CEDO, ... (vezi toată discuția)