Am inteles ca declaratia 392b se depune si de catre ONG-uri. Este valabil si daca ONG-ul are activitate economica dar nu are profit, ci din contra are pierdere? Daca aceasta declaratie nu a fost depusa anul trecut pentru 2010 se poate da amenda? Cum se primeste o astfel de instiintare? Cat ar fi amenda? Iar daca se depune anul acesta pt 2010, cat ar fi amenda si care ar fi termenul de plata?
O depuneti pe cea pentru 2011 pana pe 27 februarie 2012 chiar daca a fost profit sau pierdere. Daca vreti sa depuneti si pe cea din urma si nu aveti bani de amenda, mai bine amanati caci va vor avertiza ei cumva sau candva.
Declaratia 392
gabi1
Buna ziua ,
Am fost PFA cu norma de venit in 2010 , iar de la 1 ianuarie am trecut la sistem real . Trebuie sa depun declaratia 392 pentru 2010? Multumesc (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.