avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit declaratie 392b
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

declaratie 392b

Buna seara.

Am inteles ca declaratia 392b se depune si de catre ONG-uri. Este valabil si daca ONG-ul are activitate economica dar nu are profit, ci din contra are pierdere? Daca aceasta declaratie nu a fost depusa anul trecut pentru 2010 se poate da amenda? Cum se primeste o astfel de instiintare? Cat ar fi amenda? Iar daca se depune anul acesta pt 2010, cat ar fi amenda si care ar fi termenul de plata?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:33, 23 Februarie 2012
O depuneti pe cea pentru 2011 pana pe 27 februarie 2012 chiar daca a fost profit sau pierdere. Daca vreti sa depuneti si pe cea din urma si nu aveti bani de amenda, mai bine amanati caci va vor avertiza ei cumva sau candva.
Daca ong nu are activitate economica, trebuie depusa 392B?
Multumesc
Da. Si daca e cazul se depune chiar si cu valoarea zero.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii fiscale pentru ong-uri steliandragoi steliandragoi Bun gasit, As dori sa stiu ce declaratii trebuie sa depun ANAF, in numele ONG-ului, si care este termenul limita. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Declaratia 392 gabi1 gabi1 Buna ziua , Am fost PFA cu norma de venit in 2010 , iar de la 1 ianuarie am trecut la sistem real . Trebuie sa depun declaratia 392 pentru 2010? Multumesc (vezi toată discuția)