avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... rectificare in cartea funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

rectificare in cartea funciara

buna ziua . am si eu o intrebare .in1957 sa facut un plan de situatie al terenului care a fost impartit la 4 proprietari .in baza acestui act sa facut un cf.in acest cf apar greseli de transcriere .suprafata 521mp in loc de511mp ,un sopron de la ap3 la ap4 si diferenta de calcul la suprafete in comun de 20mp.am fost cu actul original la cartea funciara si am cerut rectificarea erorilor de transcriere.am primit respins .nu recunosc acest plan de situatie desi este original .cine ne apara de aceste greseli???

Alte discuții în legătură

Plan de situatie transcris cu greseli in cartea funciara jwx jwx Buna ziua .Am si eu nevoie de ajutor in urmatoarea situatie. Planul de situatie din condomiul in care locuiesc a fost transcris cu greseli in CF. Suprafata ... (vezi toată discuția)
Rectificare titlu de proprietate ADR_C ADR_C Buna ziua ! Va rog sa ma lamuriti daca se poate . Se considera greseala materiala transcrierea eronata a unei suprafete de teren in Titlul de Proprietate ... (vezi toată discuția)
Rectificare contrac de vanzare cumparare constantindn constantindn Buna ziua, Am si eu o problema legata de un act de vanzare cumpaare a unui apartament. Mai precis a fost trecuta gresit cota indiviza de teren in oc de ... (vezi toată discuția)