avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Intreprindere Individuala pot accesa fonduri europene ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Intreprindere Individuala pot accesa fonduri europene nerambursabile?

Buna Ziua !Am si eu o intrebare in legatura cu II , daca pot obtine -fonduri europene nerambursabilecu cod CAEN:4322 lucrari de instalatii sanitare ,de incalzire si aer conditionat ,-cod CAEN: 4329 alte lucrari de instalatii pentru constructii

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 15:53, 24 Februarie 2012
Daca aveti sediul in mediu rural puteti accesa masura 312 cu sesiune deschisa preconizata 1-31 august 2012. Cititi aici
[ link extern ] /
Intrebarea aceasta cred ca apare odata pe saptamana.

Forumul are posibilitatea tehnica de a uni mai multe topicuri?

Ar trebui ca cele mai frecvente intrebari sa fie unite in acelasi topic, iar topicurile facute topicuri "sticky", ca sa fie la inceput, vizibile pentru toata lumea. In loc de sursele de finantare, care se schimba des si oricum sunt de interes mai redus pentru utilizatorul mediu care intreaba aici.

Cateva sugestii de topicuri care se repeta prea des si ar trebui facute permanente:
- fonduri pentru PFA si asimilate
- fonduri pensiune
- fonduri SRL-D
- fonduri tanarul agricultor (masura 112)
- ...(continuati si voi)

Forumul are posibilitatea tehnica de a uni mai multe topicuri?

Nu, cel putin deocamdata.
Insa din experienta va spun ca oricat de multe topicuri cu informatii complete ar fi, cea mai mare parte a utilizatorilor vor continua sa puna intrebarile dumnealor si de citit vor citi link-urile care li se dau.

Sugestia dvs. este buna, o sa tinem cont de ea. Daca doriti si dvs. sa ajutati forumul prin astfel de topicuri va multumim anticipat :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile din 2013 ContSters262944 ContSters262944 Buna ziua As avea rugamintea daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema. Doresc sa stiu daca si cum se pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru a ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri structurale valeriaswiso valeriaswiso Pot accesa finantare din fonduri structurale pentru : INTREPRINDERE MICA ; Cod CAEN al activitatii principale : 4399 - Alte lucrari speciale de ... (vezi toată discuția)
Producator agricol autorizat Duma Liliana Duma Liliana Cultiv 7 ha porumb si 1 ha cartofi si vand produsele in piata si chiar de acasa pe baza certificatului de producator. Daca doresc fonduri europene pentru ... (vezi toată discuția)