avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SOLUTIE la o sentinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SOLUTIE la o sentinta

buna seara,
am o mica problema in legatura cu pronuntarea unei sentinte in favoarea mea in dauna unei societati comerciale si nu stiu cum ar trebui procedat,deoarece am luat contact (administratorul) cu persoana in cauza si ma tot duce cu vorba.Ii pot cere si dobanda pe timpul care a trecut de la pronuntarea sentintei?
Mai jos va citez direct din sentinta:
IN NUMELE LEGII HOTARASTE:
-admite in parte cererea paratilor de obligare a reclamantei la plata cheltuielilor de judecata.
-obliga reclamanta,......,la plata sumei de ,...,reprezentand cheltuieli de judecata catre paratii,....,...
cu recurs in termen de 15 zilede la comunicare.
PRECIZEZ ca nu s-a facut recurs
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 23:41, 23 Februarie 2012
Mergeti la un executor judecatoresc care va investi sentinta cu formula executorie si va executa silit firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care va fi procedura ? rolex rolex Intr/o speta privind operatiuni de cadastru instanta a dat urmatoarea sentinta 13/02/2013 Admite cererea Solutie: Admite excepţia lipsei calităţii ... (vezi toată discuția)
Revizuirea (dupa recurs). spirit spirit Am castigat recursul, dar exista o contrarietate de decizii in apel si fond care ma determina sa ma gandesc la o urmatoare cale de atac. Va rog, daca are ... (vezi toată discuția)
Plata despagubire accident ContSters93450 ContSters93450 Buna ziua ! Varul meu, in calitate de sofer la o firma de transport, a produs un accident. A fost citat in calitate de intervenient, nu s-a prezentat, nu s-a ... (vezi toată discuția)