avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Plata despagubire accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Plata despagubire accident

Buna ziua ! Varul meu, in calitate de sofer la o firma de transport, a produs un accident. A fost citat in calitate de intervenient, nu s-a prezentat, nu s-a aparat. Acum a primit o sentinta acasa care suna cam asa : admite cereea reclamantei (firma de asig) impotriva paratei (firma de asig) si in contradictoriu cu intervenientul fortat (varul meu) ; obliga parata la plata sumei ... reprezentand despagubiri ; obliga parata la plata sumei ... reprezentand cheltuieli de judecata. Aceasta sentinta, daca ramane irevocabila, este executorie pt varul meu, in baza acestei sentinte, varul meu poate fi executat pt sumele din sentinta, sau parata (firma de asig) trebuie sa-l dea in judecata pt a-l putea executa ulterior ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ciprian Dinu , Avocat 20:25, 9 Iulie 2012
Aceasta sentinta este executorie pentru parata societatea de asigurare. Varul dumneavoastra nu este obligat la nimic in acest moment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intervenient fortat intr un proces intre doua firme de asigurare MGeorge MGeorge mai zilele trecute am primit o hotatrare judecatoreasca care suna cam asa : admite cererea reclamantei ASIGURAREA ROMANEASCA cu sediul in ........... , ... (vezi toată discuția)
Solutie la o sentinta danirodriguez danirodriguez buna seara, am o mica problema in legatura cu pronuntarea unei sentinte in favoarea mea in dauna unei societati comerciale si nu stiu cum ar trebui ... (vezi toată discuția)
Despagubiri rca iancu1 iancu1 Buna ziua Mentionez ca am fost implicat intr-un accident de circulatie fara vicitme in care eu sunt vinovatul. Am polita de asigurare RCA valabila, incheiata ... (vezi toată discuția)