avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cat timp este valabil un antecontract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cat timp este valabil un antecontract de vanzare-cumparare?

Vreau sa inchei un antecontract de vanzare-cumparare pentru un teren arabil intravilan si as dori sa stiu care este termenul maxim prevazut de lege pentru valabilitatea acestui act de mai sus inainte de incheierea actului autentic la Biroul Notarial.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 00:10, 24 Februarie 2012
Partile in acest ante contract stipuleaza un termen , o data la care vor incheia in forma autentica contractul de vanzare cumparare. Nimic nu I piedica partile sa prelungeasca acest antecontract prin aditioanale la acest act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare-cumparare. ContSters326453 ContSters326453 Buna ziua,in data 17 martie 2004 am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare pt. vanzarea unui teren agricol cu urmatoarele clauze:1)incheierea actuli in ... (vezi toată discuția)
Casa fara autorizatie Silvia2011 Silvia2011 In 2008 am cumparat cu ante contract o casa cu teren de la 2 familii(terenul era impartit in cote de 1/2 si in indiviziune intre aceste 2 familii).Inainte ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare cumparare ane mari ane mari Buna dimineata, Am si eu o intrebare: care este perioada de prescriptie a antecontractului de vazare cumparare? Si daca in urma prescriptiei eu, ca promitent ... (vezi toată discuția)