avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doi proprietari pe acelasi teren provenit de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doi proprietari pe acelasi teren provenit de la acelasi autor

Pe 28/02/2012 se judeca fondul -"obligatie de a face",sunt primul intabulat dar am inteles ca nu se merge pe lg 7/96 ci pe cod civil.Ambele titluri provin de la acelas autor ,care a vindut de 2 ori,instanta nu a acceptat sa ceara cartile funciare de la OCPI din care rezulta ca vinzarile provin de la acelas autor,eu sunt al 4-lea cumparator pe filiera a 2-a dar primul este cel care ia vindut si lui. In concluzie " NU SE VREA SA SE VADA PRIMUL VINZATOR?"
Cel mai recent răspuns: zaineadumitra , utilizator 12:59, 15 Martie 2016
e aiurea ce spuneti..
cum v-ati intabulat titlul dvs sau cei de la care ati cump...
intodeauna noul proprietar (cumparator) se intabuleaza impotriva vanzatorului( vanzator) si in actualul regim de Cf si pe transcriptiuni si inscriptiuni
SUNT O PERSOANA FIZICA CARE SE JUDECA DE 9 ANI PENTRU UN IMOBIL (teren ) CUMPARAT PRIN NOTARIAT , CU EXTRAS AUTENTIC DE CARTE FUNCIARA . Apreciez vinovatia OCPI Constanta , ca fiind extrem de grava , nu trebuia sa emita extras autentic pt vanzare in conditiile in care existau doua carti funciare si doi proprietari pt acelas imobil. Eu am chemat vanzatorii pt evictiune dar si OCPI. Din pacate OCPI a scapat prin neputinta mea de a plati tx timbru de 30774,52 lei, culmea am renuntat la proces, s-a admis renuntarea dar nu si anularea tx timbru. Acum o platesc degeaba, este o suma echivalenta cu C/V unei dacia logan. Justitia din Romania !!!???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere de intabulare petschovschi petschovschi Sunt novice in aceste probleme asa ca va rog sa-mi scuzati intrebarile care pot parea puerile: 1. Ce se intimpla cu exemplarul original al unui act de ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru de 30774,52 lei - cerere de ajutor public admisa in reexaminare/esalonare zaineadumitra zaineadumitra Fiind o taxa mare de 30774,52 si neputinta de a plati chiar si esalonat 855 lei/ lunar in 36 luni la primul termen am solicitat renuntarea la proces pe motiv ... (vezi toată discuția)
Situatie juridica imobil vechi neintabulat Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Unde este inregistratata situatia juridica a unor terenuri sau case mai vechi ce nu au beneficiat de intabulare? M-ar interesa daca nu au asupra lor ... (vezi toată discuția)