avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Tanto, iti strica 80.000 de lei?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Tanto, iti strica 80.000 de lei?

E titlul unui articol de pe Realitatea care mie in dimineata asta mi-a varsat paharul:
[ link extern ]

Imi este greu sa accept ca sunt atat de multi oameni care pot crede in ce promite Dan Diaconescu. Ma doare stomacul cand citesc despre procentele lui in sondaje, sper din tot sufletul ca nu de la PP-DD vor fi parlamentarii care vor face jocurile in locul UDMR.

Citind articolul mi-am adus aminte ca doamna Letitia, una dintre cele mai calme persoane pe care le cunosc, s-a enervat pentru ca am pus la indoiala promisiunile lui DD.

Vorbeam cu dumneaei la telefon; se auzea ca-i merge televizorul si mi s-a parut ca e DD. Am intrebat-o:
- Va uitati la OTV?!
Nu i-a placut tonul si m-a pus la punct:
- Ar trebui sa te uiti si dumeta, ca numa’ asta tine la popor, restu’ toti ne mint!
Am facut o incercare (credeam ca ma considera desteapta, de-aia mi-am permis :rolleyes: ):
- Doamna Letitia, ce promite el e imposibil, nu are cum sa dea oamenilor atatia bani!
Am suparat-o si mai tare:
- Si daca nu da toti banii, macar ii baga la puscarie pe astia care fura!
A stat putin si a adaugat:
- Astia de la oras numa’ la bani se gandesc.
:O (eu)
Noroc ca a completat:
- Nu zic de dumeta.
Am mai vorbit de atunci, insa nu politica.

Ce se intampla cu electoratul roman?
Numele cu greutate au aparut din nevoia de voturi la referendumul din 29.07. Sa fim seriosi se potolesc si iar intra in mlastina de unde a aparut.
Stati relaxati.
DD este un inept. In spatele lui sunt oameni puternici care il dirijeaza dupa cum isi doresc.
Nu au interesul ca DD sa ajunga Presedinte ci doar sa manipuleze o turma de oi cu drept de vot. Au facut acest lucru si acum doar isi joaca la pokerul politic cartile bune pe care le au.
NICIODATA DD nu va ajunge Presedinte!

pai, la cat il balacareste videanu pe ponta, se putea altfel?

Dan Diaconescu - asul din mâneca lui Traian Băsescu:slap:

"Pentru orice observator avizat, succesul obţinut de Dan Diaconescu în lupta pentru privatizarea Oltchim este un semnal de ordin politic care se înscrie într-o strategie mai largă de reducere a şanselor USL de a obţine o majoritate parlamentară în urma alegerilor viitoare. Situaţia politică, privită din perspectiva chiriaşului de la Cotroceni, prezintă anumite provocări care pot fi depăşite prin utilizarea creativă a electoratului lui Dan Diaconescu"

"Perspectivele electorale ale PDL nu sunt deloc strălucite şi, chiar dacă Barroso şi Reding vor face campanie prin satele Olteniei, este improbabil ca echipa portocalie să recâştige popularitatea de odinioară. «Generaţia nouă» a politicienilor de dreapta, inclusiv «micul Codreanu» alias Neamţu şi «premierul Puff» alias MRU nu pot oferi nici un fel de speranţe politice, fiind fie nişte anonimi din punct de vedere electoral, fie nişte persoane care provoacă alergia electoratului. În aceste condiţii, unica speranţă de a reduce procentajul USL sub 50% este partidul lui Dan Diaconescu"

[ link extern ]
hopa, hopaaa...

Dan Diaconescu:" Luni vin cu trei milioane de euro "în saci" la Oltchim. Cer demisia lui Ponta.":slap:

Din cabotin se transforma in farsor si daca pana acum credeam ca e doar un bun manipulator acum am impresia ca a inceput sa creada si el ce spune iar asta ma ingrijoreaza.

Alte discuții în legătură

Vom fi iarãsi ce am fost sau vom fi iarasi ce-am fost, si mai mult decât atâta? Ares-3 Ares-3 PDL si PNL se unesc. Isi doresc un partid mare, sunt deschisi la aliante si fuziuni... Nu cred ca exista tara cu politica atat de SF ca a noastra. Am ... (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)
"televiziunea poporului" Talk Partners Talk Partners Azi a aparut pe Mediafax un articol prin care se anunta ca Dan Diaconescu, patronul \"Televiziunii poporului\" a fost convocat la DNA. Nu am mai citit mai ... (vezi toată discuția)