avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CUM I-MI RECUPEREZ VECHIMEA DE MUNCA PE O PERIOADA DE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CUM I-MI RECUPEREZ VECHIMEA DE MUNCA PE O PERIOADA DE 18 LUNI IN CAZUL IN CARE AM LUCRAT FARA CONTRACT DE MUNCA?

IN PRALABIL AM FOST ANGAJAT FARA CONTRACT DE MUNCA,IAR DUPA CITEVA LUNI MI SA CERUT O COPIE DUPA ACTUL DE IDENTITATE,SPUNINDUMI CA MI INREGISTREAZA CONTRACTUL DE MUNCA,FARA CA EU SA SEMNEZ VRUN ACT.AU TRECUT 18 LUNI DE ATUNCI IAR IN LUNA FEBRUARIE A SPUS CA NU MAI ARE NEVOIE DE O MARE PARTE DIN NOI.IN ACEASTA PERIOADA NU AM BENEFICIAT DE CONCEDIU DE ODIHNA,CONCEDIU MEDICAL,AVIND 2 INTERVENTII CHIRURGICALE DE ACCIDENT DE MUNCA NEDECLARATE LA PRESIUNEA PATRONULUI.CUM I-MI POT RECUPERA VECHIMEA DE 18 LUNI DE MUNCA SI PLATA TUTUROR DREPTURILOR? SPECIFIC CA IN ACEASTA SITUATIE FIIND 7 DIN CEI 10 ANGAJATI. VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:29, 24 Februarie 2012
Situatia se poate rezolva numai prin actionarea in instanta a acelui angajator ...este nevoie de formularea unei actiuni in instanta cu mai multe capete de cerere ...

p.s.
Regulamentul Forumului
1.2. Scrierea nejustificata cu majuscule este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.

Incalcarea Regulamentului se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.




Daca ati lucrat atata timp fara contract de munca este o greseala, ca sa nu zic altfel.Solutia ar fi o reclamatie la ITM si sa demonstrati ca nu aveti vina pentru situatia in care va aflati. Va sugerez sa solicitati sfatul unui avocat inainte de depunerea reclamatiei, fiind si dvs. vinovat.
Pentru ce sa solicite sprijinul unui avocat ? ... scopul acestui Forum nu este trimiterea la un specialist in domeniul respectiv (avocat, contabil, etc.), care are competenta si dreptul de a practica in acel domeniu in jurisdictia unde a aparut problema

Cei mai multi dntre care isi posteaza probleme nu au bani pentru a merge la un specialist in domeniul.

Reclamatia la ITM se poate face si fara sprijinul unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie - nelamurire gligaradu gligaradu o persoana mi-a facut o reclamatie dar pe numele altei personae si a si semnato . se ia in considerare acea reclamatie? (vezi toată discuția)
Caut avocat probono -lm POMPEIA POMPEIA CAUT AVOCAT PENTRU INCEPUT PROBONO IN LITIGIU DE MUNCA , DUPA OBTINEREA REANGAJARII SE INCHEIE CONTRACT . 0722137120 (vezi toată discuția)
Dupa ce perioada de la angajare pot beneficia de concediu de odihna maryu20 maryu20 AM LUCRAT LA O SOCIETATE TIMP DE 3 ANI PANA IN FEBRUARIE 2010. MI-AM DAT DEMISIA DE ACOLO SI M-AM ANGAJAT AICI UNDE LUCREZ IN PREZENT . NU AM AVUT NICI O ZI ... (vezi toată discuția)