avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Reimpatriere
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Reimpatriere

Buna ziua,am o prietena care are dubla cetatenie are 51 de ani si doreste sa vina definitiv in Romania din Italia dupa 30 de ani de strainatate, si are o masina opel din1996 ar dori sa stie daca poate inscrie masina fara acea taxa care ar fi in jur de 1.500 euro cum am facut calculul in baza datelor masinii. Din pacate ea nu vrea sa renunte la masina pentru ca o are de noua si a fost tinuta in garaj si tine foarte mult la masina.Va multumesc anticipat de un ulterior raspuns.
Cel mai recent răspuns: ioanaionescu82 , utilizator 20:17, 2 Martie 2012
Buna seara, nu cred ca nici un avocat nu cunoaste acest articol de lege dar eu astept oricum sa fiti binevoitori sa ma ajutati cu acest sfat.Cu respect .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean italian abuzat de un roman , poate face plangere in romania ????? dorina.ana dorina.ana [b]Buna Seara , Am urmatoarea problema : Prietenul meu - cetatean italian , a convietuit in Italia pana in luna septembrie 2007 cu o ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri buletin cosmin311 cosmin311 Buna ziua! Un prieten a locuit a aproape 20 de ani in Suedia, are cetatenie suedeza si romana, acum s-a intors inapoi in tara definitiv si vrea sa isi faca ... (vezi toată discuția)
Obtinere cetatenie romana plecat de la 2 ani doar certificat de nastere romanesc picsipoc picsipoc Un prieten plecat de la 2 ani din România în alta tara al cărei cetățean este în prezent, dorește sa obțină și cetățenia romana. Din România nu ... (vezi toată discuția)