avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Persoana dependenta socio-medical. Carei institutii ma ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Persoana dependenta socio-medical. Carei institutii ma adresez pentru a obtine drepturile ce i se cuvin?

Buna ziua,

Imi puteti spune carei institutii trebuie sa ma adresez pentru a obtine drepturile ce i se cuvin unei persoane varstnice dependenta socio-medical?

Cumva la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului?

Exista alternative?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 17:45, 24 Februarie 2012
Adresati-va Agentiei Judetene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială in raza careia domiciliaza acea persoana.
@fergus,

Daca va referiti la internarea unui varstnic intr-un centru medico -social,sau la un alt serviciu de asistenta comunitara pt. persoanele varstnice,va adresati Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a sectorului de domiciliu,daca sunteti din capitala,sau serviciului asistenta sociala din cadrul primariei localitratii de resedinta.
.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu jurist institutii socio-medicale - asistenta sociala ncv123 ncv123 Voiam sa stiu daca salariu consilierului juridic angajat intr-un centru multifunctional de servicii socio-medicale pentru varstnici este calculat in baza noii ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu ncv123 ncv123 Voiam sa stiu daca salariu consilierului juridic angajat intr-un centru multifunctional de servicii socio-medicale pentru varstnici este calculat in baza noii ... (vezi toată discuția)
Autorizarea furnizorilor de formare profesionala in 2017 Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu Pana în 2017 o firma, care forma personal ( de exemplu : auditor intern în domeniul managementului calității), primea o autorizare pe timp de 4 ani de la ... (vezi toată discuția)