avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general asig rca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

asig rca

am incheiat un contract de comodat cu o pers fizica ptr un autoturism, am platit RCA -ul dar pe asig este trecut numele pers fizice.....pot deduce aceasta chelt pe firma?
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 13:36, 24 Februarie 2012
Daca aveti contract si este stipulat ca d-voastra suportati toate chelt. cu autoturismul ..da puteti deduce ch. pe firma(asigurare,impozit,intretinere,reparatii, etc)
Ultima modificare: Vineri, 24 Februarie 2012
iulia53, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare asigurare rca cu contract de comodat vioviod vioviod Pt. a folosi masina patronului in interesul firmei am incheiat un contract de comodat . Atunci cand am platit sigurarea (RCA), firma de asigurari a taiat ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pentru autoturism ralchissm ralchissm Bună ziua, Am un autoturism proprietate persoana fizică, pe care vreau să-l împrumut unui S.R.L., prin contract de comodat . Va fi folosit de către ... (vezi toată discuția)
Deduceri rca, casco, revizii, impozit local ale auto pe pfi cu contract de comodat catre pf? sanien sanien Buna ziua, As dori sa rog comunitatea pentru un raspuns la aceasta situatie: Logodnica are un PFI (medic). Pe PFI este achizitionat un autoturism (masina ... (vezi toată discuția)