avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... urmari restanta 5000lei
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

urmari restanta 5000lei

Buna ziua! am si eu o intrebare....sotul meu a facut un credit acum 5 ani pentru un laptop, insa nu a mai avut posibilitatea sa mai plateasca cateva luni..acum are restant 5000 si ceva de lei..in ultima luna a tot sunat de la o firma de recuperari insa nu avem posibilitatea sa platim....cei de la recuperari ne tot ameninta in mod violent cu instanta!..poate ajunge cazul in instanta? se poate pune sechestru pe vreun bun? sau care pot fi urmarile? astept raspunsul dumneavoastra si va multumesc anticipat! o zi buna!
Ultima modificare: Vineri, 24 Februarie 2012
bulinutzamica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 13:41, 24 Februarie 2012
da, se poate ajunge la instanta si la executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru casa ivanov teodora ivanov teodora Va rog din suflet sa imi dati un raspuns am un credit restant de 3500 euro si am fost anuntata ca maine vine executorul sa puna sechestru pe casa. Casa in urma ... (vezi toată discuția)
Restante la credit mikky_9 mikky_9 Buna ziua! Am un credit de nevoi personale la o banca,am restanta 1500 lei,mi-a scazut salariul si am cerut reesalonarea ratelor.Banca mi-a cerut garantie ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil pentru un credit de nevoi personale fara ipoteca Dori17 Dori17 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema pe care o am cu un imprumut al unei rude pe care am girat-o. Debitorul nu si-a mai achitat ratele la ... (vezi toată discuția)