avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Teren luat de primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Teren luat de primarie

Buna ziua,

Am urmatoarea problema: am fost instiintata de Primarie ca mi s-a luat din terenul pe care-l detin o portiune ca sa faca un drum de acces. Instiintarea am primit-o dupa ce au luat terenul si acum ne cheama sa ne intelegem asupra despagubirilor.Exista vreo lege in baza careia pot sa iti ia din teren fara sa te intrebe daca esti de acord sau nu? Stiu ca exista situatia in care se da o lege (nu stiu de catre ce autoritate) in baza careia declara terenul de utilitate publica.Dar in lipsa acestei legi cum altfel pot sa ia terenul?
Multumesc anticipat pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Expopriere pt cauza de utilitate publica rodut rodut v-as fi foarte recunoscator daca m-ati lamuri intr-o problema. detin un teren intr-o comuna, teren primit mostenire. primarul doreste sa ma expoprieze de o ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere aniry_28 aniry_28 buna ziua, as dori si eu un raspuns la urmatoarea problema: - in anul 1997 am cumparat un teren, in continuarea lui existand un alt teren care nu avea drum de ... (vezi toată discuția)
Utilitati trase ilegal pe teren catalina_26 catalina_26 buna ziua, detin un teren parte dintr-un lot mai lung de 5 parcele. terenul meu este primul avand acces atat la sosea cat si la drumul de ... (vezi toată discuția)