avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorariu de succes. Mai platesc onorariul daca nu m-a ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorariu de succes. Mai platesc onorariul daca nu m-a reprezentat corect?

Am avut un proces care eu l-am formulat.Pana la primul termen am vorbit cu un avocat sa ma reprezinte si a zis ca ma reprezinta .Onorariul de suces un procent din bani.La termen avocatu nu s-a prezentat dar si fra el am castigat.Asta a fost la Tribunal.La Curte unde a facut recurs partea adversatot singur am fost ne reprezentat.Onorariul il ma-ai datorez?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:07, 24 Februarie 2012
Daca nu v-a reprezentat la nici un termen, nu a intocmit nici un fel de document, nu aveti ce sa ii datorati. Ati incheiat un contract de asistenta juridica cu dl. avocat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract reprezentare? ramonel78 ramonel78 as dori sa stiu ce obligatii are avocatul cu cu care am incheiat un contract??????? cat timp este valabil acest contract?ce inseamna asistare si ... (vezi toată discuția)
Contractul intre avocat si client andrei_70 andrei_70 Este valabil contractul pe care l-am incheiat cu avocatul, daca exemplarul pe care-l am eu nu este semnat si stampilat de avocat si nici nu este inregistrat in ... (vezi toată discuția)
Reprezentare avocat ContSters42601 ContSters42601 Buna ziua,voi prezenta o situatie si voi avea o intrebare poate deranjanta pentru domnii avocati dar cu scuzele de rigoare o fac cerindu-le parerea.O societate ... (vezi toată discuția)