avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DONATIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DONATIE

Cum se poate dona o 1/4 dintr-o locuinta aflata sub gaj la o banca?
Cu act la notar, cum altfel?
Daca nu stiu scopul intrebarii, ma tem ca atat pot raspunde...
Dar nu poate fi sub gaj o locuinta, poate ipotecata...
Da , sub ipoteca la banca
Cu acordul băncii. Care bancă, presupun că a avut minima grijă de a înscrie o interdicţie de înstrăinare asupra imobilului, în favoarea ei. ªi iarăşi, care bancă nu va fi de acord cu donaţia. Că nu va vrea ea. ªi nu este obligată să motiveze de ce.

Liviu S.Bordaş
Nu sunt motive sa se opuna... Depinde de contract, am vazut multe fara interdictie... Depinde cam de cand e contractul... de bancam de regulamente si norme interne...
IN rest, chiar nu inteleg scopul intrebarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebarea t t Buna seara.Se poate ieca si nu este platit impozitul de primarie instraina o locuinta sub forma de donatie(etc)...pe care este pusa ipoteca si nu este platit ... (vezi toată discuția)
Am sansa sa devin proprietara? leleti leleti Acum cativa ani sora mea a obtinut un credit imobiliar pentru cumpararea unei locuinte.Am decis ca va fii a mea motiv pentru care am platit toate ratele pana ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de impr.cu gar. imobiliara getuta getuta Se instituie ipoteca de rangul 1,2,3,4 si 5 pe un singur si acelasi imobil, in urma incheierii a 5 contr. de impr.cu garantie imobiliara. Imoobilul ipotecat se ... (vezi toată discuția)