am avut restanta in 2011 la impozit dar in data de 6 ianuarie 2012 am platit si totusi m-i s-a suspendat indemnizatia de crestere a copilului ca am o restanta de 48 lei care reprezinta penalizarile si abia acum in februarie mi-au venit hartiile de la primarie cu suma de plata. Este posibil sa-mi fi suspendat indemnizatia pt cei 48 ron??? din vina primariei ca nu au stiut sa-mi zica in ianuarie cat este penalizarea???
Ce trebuie sa fac sa primesc indemnizatia de crestere pe luna februarie in martie???Unde trebuie sa ma duc ??
Gresit, raspunsul anterior, Beneficiarul de ICC,are suspendat dreptul, din motivul neachitarii obligatiilor la bugetul local, trebuie sa rezolve prima dată la primărie,obligaţia neachitată, iar apoi so depună la AJPPIS,dovada că nu mai are obligaţii neachitate, însoţită de o cerere pentru acordarea drepturilor suspendate;
1. Chiar gresit nu este raspunsul meu, poate incomplet!
2. - User-ul a spus ca are chitanta ca a platit si de aceea am zis sa mearga la AJPIS sa arate ca a platit.
- Cred ca indiferenta si iresponsabilitatea functionarilor de la primarie fac sa se iveasca asemenea incurcaturi.
Art.7 ind.1 din OUG nr.148/2005:
........
(5) Achitarea obligatiilor legale fata de bugetul local in perioada prevazuta la alin. (4) atrage reluarea platii drepturilor, incepand cu luna urmatoare celei in care s-a achitat obligatia, inclusiv pentru drepturile cuvenite in perioada suspendarii
(6) In vederea aplicarii prevederilor alin. (5), beneficiarii drepturilor transmit agentiei teritoriale copia actului eliberat de autoritatea administratiei publice locale prin care se face dovada achitarii obligatiilor de plata catre bugetul local