avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... O amenda cu sanctiune administrativa in Romania, trece ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

O amenda cu sanctiune administrativa in Romania, trece in cazierul judiciar?(fiind eu din Republica Moldova)

Buna, am o intrebarea. Trebuie sa fac cetatenie Italiana in mai 2012 , dar problema e ca am primit o amenda de 1000 lei shi 100, in Timisoara. Pentru cetatenie au nevoie de cazier judiciar din Moldova(fiind nascut in Moldova) dar de 10 ani casatorit in Italia. Amenda e cu sanctiune administrativa pentru un joint cu cannabis, deci se trece in cazier judiciar chiar daca fapta savirsita a fost in Romania? mersi mult ashtept cu nerabdare raspunsuri
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 17:27, 1 Martie 2012
nu se trece in cazier.
nu se trece nici in Romania nici nicaieri in cazier sanctiunea administrativa
vladfesan a scris:

nu se trece nici in Romania nici nicaieri in cazier sanctiunea administrativa

Nici in caz ca pe amenda era scris"...pentru scoaterea de sub urmarire penala..."
Amenda administrativa nu se trece in cazier in nicio situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda cu sanctiune administrativa diicot alinazaida alinazaida buna, am o mica problema, deci eu sunt din republica Moldova, la moment in Italia de multi ani, am fost prins la aeroportul din timisoara cu o tsigara cu ... (vezi toată discuția)
Casatorie micutsa micutsa buna ziua, ma numesc Elena sunt cetatean a Romaniei cu rezidenta in Republica Moldova. Sint in Italia shi vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu care este ... (vezi toată discuția)
Divort definitiv sau nu? dynu dynu Va salut pe toti, sunt un cetatean al R. Moldova, dar detin si cetatenia romana din 1996 (nascut in R. Moldova), in 1999 am incheiat o casatorie in R. ... (vezi toată discuția)