buna, am o mica problema, deci eu sunt din republica Moldova, la moment in Italia de multi ani, am fost prins la aeroportul din timisoara cu o tsigara cu cannabis, declarat consum personal, mi sa dat o amenda administrativa de 1000 si 100 roni, deoarece nu am achitat in timp, ma intreb ce se poate intimpla, cum o pot plati de aici, am sunat dar nu miau dat nici un raspuns, trebuie so achit la trezoreia din timisoara dupa care sa duc imediat chitantia la grefa diicot , deoarce nu am cum sa merg in Romania, sunt in Italia cu familia, e posibil sa o platesc de aici? e posibil sa inchid dosarul achitind amenda de aici? shi ma intrebam daca se trece in cazier fiind DIICOT, pe cit timp ramane si daca e posibil de scos, deoarece am nevoie de cetatenie italiana si trebuie sa am cazierul curat. Va multumesc
nu se poate plati de acolo, dar puteti mandata pe cineva sa va plateasca amenda...in plus, cazierul dvs este curat, nu trebuie sa va faceti griji din cauza asta
Casatorie
micutsa
buna ziua, ma numesc Elena sunt cetatean a Romaniei cu rezidenta in Republica Moldova. Sint in Italia shi vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu care este ... (vezi toată discuția)
Arestat in italia
elena321
Sotul meu a zburat duminica 22.03.2015 spre Italia,de pe aeroportul din Bologna l/a arestat fara motiv,de atunci nu shtiu nimic de el,nu a sunat nimic,am sunat ... (vezi toată discuția)