avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

buna seara as dori citeva sfaturi legate de un proces de partaj.In primul rind sotia a parasit domiciliul unde am locuit impreuna 9,5 ani intre timp anul trecut am divortat iar acuma doreste partajul si sa detaliez putin problema mea.locuinta in care am locuit a fost achizitionata de parintii mei in 98 iar la insistentele mele ne-au facut acum 2 ani actele de proprietate pe numele nostru noi doar achitind taxa notariala dupa care bunurile achizitionate in casa si renovarile ulterioare aduse in casa au fost in procent de aproape 90% luate de mine datorita venitului foarte mare adus in casa si asigurind in acelasi timp traiul necesar casei si am mai facut rate pentru achizitionarea de diverse bunuri in casa ea neachitand macar o factura (precizez ca am facturi pe tot ceea ce e in casa si achitarea acestora)indiferent ca ar fi fost de curent,gaz etc sau rate iar in momentul cind ne-am separat mi-a transmis ca eu le-am facut eu sa le platesc.Astept un sfat sau ce pot face in situatia data,urmeaza sa contactez un avocat in aceasta problema dar m-ar interesa mai multe pareri

Alte discuții în legătură

Ce pot sa mai fac,,,? mark37 mark37 Am primit un imobil de la firma la care lucram,cind am facut actele prin notariat,am trecut si pe concubina cu cota de 1\2,dupa ce am achitat a inceput ... (vezi toată discuția)
Partaj relație de concubinaj Lianadan Lianadan Partaj relație de concubinaj Bună ziua, Am deschis proces de partaj în urma unei relații de concubinaj. Locuința este a părinților lui, la care ... (vezi toată discuția)
Prescrierea unei datorii editkovacs editkovacs Buna seara, am si eu o nelamurire si as avea nevoie de citeva raspunsuri. Tocmai am primit prin posta o factura de la Eon Gaz Romania, factura restanta ... (vezi toată discuția)