avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pot sa mai fac,,,?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pot sa mai fac,,,?

Am primit un imobil de la firma la care lucram,cind am facut actele prin notariat,am trecut si pe concubina cu cota de 12,dupa ce am achitat a inceput problemele in familie,,ea cerindumi si cealalta cota de 12,dupa nenumarate certuri,mam dus cu ea la notar,si am facut act de vinzare-cumparare,iei revenind intreg imobil,dupa alte citeva certuri ,,ma obligat sa ma mut in acel imobil,,eu vrind familie,,am facut si acest pas,cind acel imobil a fost amenajat,a facut in asa fel sa plec,,dupa citeva zile a adus pe alt barbat acolo,,totul era pregatit,de ea,eu acuma stau cu copilul nostru de 14 ani,si ea a ramas cu copilul din prima casatorie,,mentionez ca am trait in concubinaj cu femeia aceea 16 ani,eu ce asi mai putea face sa mai recuperez ceva din acel imobil,cind sa facut actul de v-c,,nu am avut martori ca asi fi primit bani,,deatfel noi am mai locuit impreuna inca 6 ani,totul ce am facut in numele familiei,,VA MULTUMESC,
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 15:21, 6 Aprilie 2011
este foarte incurcata problema si tind sa cred ca sansele dvs sunt minime...desi nu stiu ce acte si probe ati detine.
Parerea mea este ca ati "cam" pirdut acea locuinta.Cum de nu v-ati dat seama,de intentiile "doamnei",avind deja..."antecedente-in ceea ce priveste insistenta dinsei,asupra acestui imobil".Consultati un avocat,dar vad ca ea,a fost destul de isteata in dobindirea locuintei respective,si "a noului locatar" .:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi dobandite in urma concubinajului lionesse05 lionesse05 Mama mea traieste in concubinaj de aproximativ 7 ani. eu nu mai locuiesc cu mama de cativa ani buni, deoarece m-am mutat si ulterior am descoperit ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Impartirea bunurilor provenite din concubinaj mark37 mark37 Am cunoscut pe o fata in urma cu 16 ani,avea 1 baiat de 2,5 ani,era dupa divort,in urma divortului ia revenit cota parte din ap,1\2,dupa 2 ani sa nascut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, partaj in concubinaj in conditiile urmatoare? Ionela_Ionela Ionela_Ionela Buna ziua, Incerc sa fiu cat mai la obiect. Am luat un credit ipotecar doar pe numele meu, el fiind codebitor cu venituri 0 (asa a fost trecut in ... (vezi toată discuția)