Am primit un imobil de la firma la care lucram,cind am facut actele prin notariat,am trecut si pe concubina cu cota de 12,dupa ce am achitat a inceput problemele in familie,,ea cerindumi si cealalta cota de 12,dupa nenumarate certuri,mam dus cu ea la notar,si am facut act de vinzare-cumparare,iei revenind intreg imobil,dupa alte citeva certuri ,,ma obligat sa ma mut in acel imobil,,eu vrind familie,,am facut si acest pas,cind acel imobil a fost amenajat,a facut in asa fel sa plec,,dupa citeva zile a adus pe alt barbat acolo,,totul era pregatit,de ea,eu acuma stau cu copilul nostru de 14 ani,si ea a ramas cu copilul din prima casatorie,,mentionez ca am trait in concubinaj cu femeia aceea 16 ani,eu ce asi mai putea face sa mai recuperez ceva din acel imobil,cind sa facut actul de v-c,,nu am avut martori ca asi fi primit bani,,deatfel noi am mai locuit impreuna inca 6 ani,totul ce am facut in numele familiei,,VA MULTUMESC,
Parerea mea este ca ati "cam" pirdut acea locuinta.Cum de nu v-ati dat seama,de intentiile "doamnei",avind deja..."antecedente-in ceea ce priveste insistenta dinsei,asupra acestui imobil".Consultati un avocat,dar vad ca ea,a fost destul de isteata in dobindirea locuintei respective,si "a noului locatar" .:luck: