Buna seara.As avea si eu urmatoarea problema.Lucrez intr-un magazin,impreuna cu o colega,unde se comercializeaza telefoane mobile plus accesorii gsm.Acum cateva zile,fiind de serviciu am hotarat sa fac un inventar al telefoanelor mobile deorece nu mai facusem de ceva timp.La inventar am constatat lipsa a 5 telefoane mobile.Mi-am anuntat colega,mi-am anuntat seful...mi-au spus sa mai verific actel,avizele...si sa mai verific.Bun,ieri ma trezesc la magazin cu directorul magazinelor plus inca un angajat sa facem inventar.Foarte frumos,le-am comunicat ce am constat eu dar partea interesanta ar fi ca directorul plus angajatul au gandit ca e corect sa faca ei inventarul singuri ca doar deh de ce ar fi necesara si prezenta vreunui angajat din locatie..s-au dus frumos oamenii unde tinem telefoanele(in alta incapere fata de unde lucram cu publicul)si surpriza:mai lipseste inca un telefon(care culmea nu lipsea sambata).Pe scurt,nu am semnat niciun proces verbal,nu sunt de acord cu aceste lipsuri si m-am dus la politie pentru a face o plangere pentru furt.In timpul programului de lucru,cateodata ramane decat una dintre noi la magazin...drept urmare am considerat ca politia este in masura sa afle ce s-a intamplat cu aceste telefoane.Intrebarile mele ar fi urmatoarele:se poate deschide proces civil pentru recuperarea prejudiciului de catre angajator inainte ca politia sa solutioneze plangerea?Procesul se va tine unde firma isi are sediul sau unde avem noi punctul de lucru?Seful meu incearca sa ma sperie prin faptul ca voi pierde procesul si voi avea de suferit,fapta mea incadrandu-se la gestiune frauduloasa(eu i-am transmis sa citeasca macar definitia gestiunii frauduloase daca nu o cunoaste si apoi sa incerce sa ma intimideze).Oricum mi-a spus ca daca nu avem de gand sa platim ne desface contractul de munca(gasesc ei motive) Si cand te gandesti ca au milione de abonati si noi lucram pe un salariu"de vis"...sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea.O seara minunata si tot respectul.
Contractul de munca nu poate inceta cand vor unii si altii, exista o procedura legala, niste texte de lege obligatorii de respectat.
Cu privire la raspunderea materiala exista prevederi legale in acest sens, spre exemplu legea nr. 22 din 1969 privind angajarea gestionarilor, codul muncii. Raspunderea se stabileste in urma unei cercetari administrative efectuate de catre o comisie. De altfel, inventarul se efectueaza de catre comisie in prezenta gestionarului a carui convocare este obligatorie. Doar in cazul in care gestionarul refuza sau nu se prezinta pentru efectuarea inventarierii aceasta se desfasoara in lipsa sa.
Va multumesc frumos pentru raspuns.O intrebare as mai avea pentru dumneavoastra si anume:unde ma pot adresa deoarece angajatorul refuza sa-mi vireze salariul?