avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale modificare hotarare judecatoreasca irevocabila
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

modificare hotarare judecatoreasca irevocabila

:(( unde ma pot adresa pentru modificarea unei hotarari judecatoresti irevocabile?
Ultima modificare: Vineri, 24 Februarie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: floryosman , utilizator 07:40, 25 Februarie 2012
Impotriva unei hotarari irevocabile,daca aveti motive intemeiate,aveti dreptul sa formulati contestastie in anulare in temeiul disp art 317-321 C pr civ si revizuirea hotararilor in temeiul disp art 322-328 C pr civ
am facut si contestatie dar tot ei au castigat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura bughi69 bughi69 Buna ziua Dupa recursul unui proces de contencios administrativ daca acesta a fost nefavorabil, \"dar totusi\" , care ar fi caile de a merge mai departe ? ... (vezi toată discuția)
Mai pot face ceva???contestatie executare mdcc mdcc Buna ziua,va rog un raspuns avizat! Am depus un recurs la o contestatie la executare inaite de a iesi sentinta,ulterior mi-a fost comunicata sentinta,motivele ... (vezi toată discuția)
Cai extraordinare de atac impotriva unei sentinte irevocabile supreme.house supreme.house In urma cu ceva timp am primit o amenda de la itm am contestat procesul verbal la judecatorie si am cistigat dupa care itm-ul a facut recurs la tribunal si sa ... (vezi toată discuția)