avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită mai pot face ceva???contestatie executare
Discuție deschisă în Executare silită

mai pot face ceva???contestatie executare

Buna ziua,va rog un raspuns avizat!
Am depus un recurs la o contestatie la executare inaite de a iesi sentinta,ulterior mi-a fost comunicata sentinta,motivele de recurs nu le-am depus decat la prima zi de infatisare in fata instantei.
Instanta a pus in discutie dreptul de decadere din dreptul de-a face recurs,si s-a dat un termen.
Am aflat ulterior ca motivele trebuiau depuse in 15 zile de la data cand am primit sentinta,sigur voi pierde recursul!!!Mai pot ataca o sentinta de recurs???
Mentionez ca am motive clare de casare a sentintei data de fond!!!
Ce mai pot face???
Cel mai recent răspuns: mdcc , utilizator 19:11, 22 Martie 2012
Daca aveti motive intemeiate puteti formula contestatie in anulare,in temeiul disp art 317-321 C pr civ
...multumesc de raspuns!!!credeti ca tine?
mmmm...nu a tinut!!!s-a ridicat exceptia inadmisibilitatii formularii contestatiei in anulare!!!

...am introdus o cerere noua,...cerere in anulare pe art.8 a OG5/2001.sa vedem cum o fii!!!
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare hotarare judecatoreasca irevocabila floryosman floryosman :(( unde ma pot adresa pentru modificarea unei hotarari judecatoresti irevocabile? (vezi toată discuția)
Termen precizare contestatie in anulare eugen82 eugen82 Am introdus recent o contestatie in anulare speciala pe vechiul cod in termenul de 15 zile de când am luat hotarirea. Am aratat temeiul si succint ... (vezi toată discuția)
Decizie de concediere si /sau sanctionare... cai de atac. ctynn ctynn chemare in judecata la tribunalul judetean... recurs numai in cazul salariatului in termen de 10 zile? ... pentru ca sarcina probei e in seama angajatorului ( ... (vezi toată discuția)