avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rog ajutor comunicare text de lege actualizat urgent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rog ajutor comunicare text de lege actualizat urgent

buna seara !
ma poate ajuta cineva cu HG 527/19 apr. 2006 publicata in M.O. 388/2006 cu textul la zi ?
HG 527/2006 priveste contractul cadru si onorariile maximale acordate evaluatorilor autorizati in vederea realizarii raportului de evaluare conform Titlului VII din L 247/2005 - Regimul stabilirii platilor si despagubirilor aferente imobilelor preluate in mod abuziv.
ma interereseaza in mod explicit art. 2 din prima anexa care spune ca "termenul de executare a evaluarii....(obiectul contractului).....este de.......de zile de la data predarii dosarului.
am niste motive de recurs in care CCSD afirma ca termenul pt expertiza este de 20 zile pt terenuri....si eu nu regasesc acest termen de 20 zile niciunde.
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 19:53, 25 Februarie 2012
Hotararea 527/2006 privind aprobarea contractului-cadru si a onorariilor maximale acordate evaluatorilor autorizati, persoane fizice sau juridice, in vederea efectuarii raportului de evaluare a imobilelor conform titlului VII "Regimul stabilirii si platii despagubirilor aferente imobilelor preluate in mod abuziv" din Legea nr. 247/2005 privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei, precum si unele masuri adiacente o gasiti aici

[ link extern ]
multumesc domnule freeelis pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 10 mrnsc_bogdan mrnsc_bogdan care este actul normativ privind regimul de stabilire si plata a despagubirilor aferente imobilelor preluate in mod abuziv? (vezi toată discuția)
Legea 290/2003 Adrian Chiloflischi Adrian Chiloflischi Doresc sa aflu cand se vor face platile pentru despagubirile calculate, de catre Autoritatea Nationala pentru restituirea proprietatilor. (vezi toată discuția)
Decizie-comisia centr pt stabilirea despagubirilor ELISABETA PETRI ELISABETA PETRI Buna ziua, Mama mea, in varsta de 76 de ani este in posesia Decizie nr,xxxx/xx din data de 02.09.2008 - privind acordarea de despagubiri in conditiile ... (vezi toată discuția)