M.ionescu a scris:
Copilul meu are 10 ani iar copii vecinei :17 ani baiatul ,iar fata 19,diferenta este mult prea mare intre ei.Deja copilul meu remarca fapul ca atunci cand stau la masa impreuna toti se cearta pe cate beri beau mai mult ,cate cuceriri a facut baiatul ,cum a procedat sa bage o fata in pat,etc, chestii de genul asta,care pe mine ma ingrozesc ,deja fetita mea a inceput sa-mi puna intrebari cu privire la sex ,discutii pe care le aude in acea casa si nu le intelege inca.Faptul ca ei au un alt mod de educatie considerand ca un copil trebuie sa stie "de toate" ,indiferent de varsta ,e optica lor n-o comentez dar eu incerc sa-i dau o educatie in limita bunului simt ,a respectului si poate privesc educatia poate dintr-un unghi mai conservator.
In cazul dvs ar fi bine sa ii faceti o NOTIFICARE in scris in care sa ii precizati obiectiile cu privire la cele relatate.
Nu este bine pentru educatia minorului sa se intample asa.Mie imi pareti sa aveti dreptate.
Incercati cu notificarea si daca lucrurile vor continua asa atunci sigur ca se poate discuta despre un litigiu cu privire la drepturile si interesele supreme ale minorului.
avocat Claudiu Lascoschi