In 2005 am infiintat un SRL Eu am 80 % din actiuni el 20% suntem amandoi administratori .vreau sa ies din firma fara nici o pretentie si sa ma revoc din functia de administrator deoarece singur s a ocupat de firma stiu ca are probleme., motivele sunt multe . am doar copii dupa acte si stampila ,nu mi da actele originale, dar cand ar fii gata cred ca l pot convinge sa semneze cesiunea.
pot face ceva avand doar copii? imi puteti recomanda un avocat bun in Bucuresti ?
Multumesc mult.
nu stu ce probe pot arata , sediul este la el acasa, la banca se duce cand stie ca i intra banii si ii scoate pe toti, ca bun de care se foloseste este un camion pe care l a cumparat pe firma cu banii cu care eu am imprumutat firma, pt care am facut un credit nevoi personale care s a angajat sa l achite dar nu s-a tinut de cuvant. (stiu ca ce am facut ratele mele persoanale nu sunt in subiect de dat in judecata)
apoi eu de actele care mi le adus o perioada m am ocupat pana cand mi a dat bani sa platesc contabil pe urma au ramas nefacute /nedepuse ..la telefon nu mi a raspuns cu lunile..acum am reusit sa vb pentru ca i am scris ca voi merge la avocat si m a sunat. am aflat ca are amenzi mari , permisul suspendat si dosar penal ca a condus fara permis, si ca va vinde camionul sa achite tot ..imi promite ca mi da banii inapoi inclusiv ca putem firma in ordine si apoi sa ies, dar nu l mai cred si nu mi doresc decat sa ies din firma.. ca promisiunile se tin lant de 2 ani.
deocamdata m a contactat cineva de pe site si mi face actele ca sa l conving sa semneze daca nu vrea voi vedea ce pot face in continuare..