Am o nelamurire...in legatura cu o stramutare.Daca se face cerere de stramutare a unui dosar la ICCJ, este posibil ca cel ce a cerut aceasta cerere sa o poata anula inainte de termenul dat spre judecare?
Reclamantul isi poate retrage cererea de chemare in judecata, insa, daca s-a intrat in dezbaterea fondului, renuntarea se poate face doar cu acordul celeilalte parti( Art.246 C. pr . civ).
OK....Multumesc!!!!Doar ca nu sunt sigura ca inseamna dezbaterea fondului:">....cererea de stramutare e undeva in martie si cand introduc nr.dosarului meu nu mai apare si el a fost inregistrat la inceputul lunii februarie.De asta intreb daca poate fi anulata cererea?!
Cum am spus , este posibila si legala renuntarea la judecata .Nu am idee de ce nu va mai apare dosarul, dar ar fi bine sa mergeti personal sa va interesati, daca puteti, pentru a sti cum stau lucrurile.
Etapa dezbaterilor este de fapt faza judecatii propriu-zise si incepe odata cu prima zi de infatisare ,care dureaza pana la inchiderea dezbaterilor asupra fondului. Faza judecatii propriu-zise este faza publica, orala si contradictorie a procesului. In această etapa se administreaza probele si au loc discutii contradictorii asupra fondului cauzei. Faza judecatii propriu-zise , de regula, se desfasoara in mai multe termene de judecata, dar nu este exclus ca ea sa se desfasoare in cadrul unui singur termen.
Stramutare!
camelia21
Buna dimineata!
Am cerut stramutare la un litigiu de munca la Inalta Curte de Jusitie si abia la sfarsitul lunii aprilie primesc raspunsul!
Problema este ca ... (vezi toată discuția)